Diner

 



Voorgerechten

Stokbrood met kruidenboter  3,50
Uiensoep 5,50
Vegetarisch
Tomatensoep met balletjes 5,50
Salade gerookte forel 8,75
Met kerriemayonaise
Gamba’s de Bourgondiër 9,50
Dozijn gamba’s in knoflookolie, shiracha en bosui
Garnalencocktail 9,95
Met Noorse garnalen en cocktailsaus
Nacho’s 7,50
Met gekruid gehakt, ui, mais, crème fraîche en salsa
Parmaham op een bedje van sla 9,50
Carpaccio 10,50

Hoofdgerechten

– VLEES –

Kippenlevertjes 14,50
Met spekjes, ui en champignons
Veluwse schnitzel 18,00
Met spekjes, ui en champignons
Kogelbiefstuk 18,50
Met pepersaus
Varkenshaas 18,50
Met champignonroomsaus
Mixed Grill 20,50
Met koude sausjes
Rib-eye 23,50
Met kruidenboter

 

– Vis –

Zalmfilet 18,50
Met witte wijnsaus
Rode Mulfilet 18,50
Met witte wijnsaus

– VEGETARISCH –

Gerecht v/d week 16,50
Laat u verassen door onze chef
Risotto 17,50
Met cashewnoten, paprika, ui, spinazie en champignons

Alle gerechten worden geserveerd met een aardappel en groente garnituur.

– PLATE –

Schnitzel 14,50
Saté v/d haas 14,50
Spareribs 15,50
Sweet of spicy

Onze plate gerechten worden geserveerd met friet, salade en mayonaise

 

– KINDERMENU –

Frikandel/kroket/kipnuggets 5,90
Vissticks 6,50
Spareribs 7,50

Alle kindermenu´s worden geserveerd met friet, mayonaise en appelmoes.

 

Desserts

Dame Blanche 6,00
IJs met advocaat 6,50
Pistache ijsmacaron 6,50
Met biologisch roomijs
Brownie Amaretto 6,75
Frambozen Tartufo 6,75
Crème Brûlée 7,00
Kinderijsje verrassingsbeker 3,00
Vanille ijs, slagroom, discospikkels en een leuke verassing!

 De keuken is geopend tot 21.00 uur

Ons vlees komt van Slagerij van Engelen uit Garderen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren