Diner

Voorgerechten

Breekbrood  5,75
Brood van Bakkerij Schuiteman met diverse soorten smeersels.
Tomatensoep 5,50
Vegetarische tomatensoep.
Soep van de maand 5,75
Carpaccio 10,50
Truffelmayonaise, pijnboompitten, cherry tomaatjes,
rode ui, en Parmezaanse kaas.
Visplateau 11,50
Gerookte zalm, makreel en paling.
Nacho’s 7,50
Gekruid gehakt, ui, maïs, crème fraîche, salsa
(kan ook vegetarisch)
Bourgondisch kluiven 10,50
Mix van ribs en huis gegrilde chicken wings.
Gevulde portobello 7,50
Gevulde champignon met kruidenroomkaas.
Gamba’s de Bourgondiër 9,50
Dozijn gamba’s in knoflookolie, shiracha en bosui.
Proeverij de bon vivant 12,50
5 verschillende voorgerechtjes voor wie niet kan kiezen.

Hoofdgerechten

– Klassiekers –

Saté van de haas 200gr 16,50
Saté van de haas 300gr 18,00
Veluwse Schnitzel 18,00
Spekjes, ui, champignon.
Spareribs 18,00
Sweet of spicy.
Kogelbiefstuk 18,00

– Specials –

Rib-eye met Bearnaisesaus 23,50
350 gram.
Kippenlevertjes 14,50
Spekjes, ui, champignon.
Mixed grill 22,50
Geroosterd vlees van de grill..
Bourgondische plank 22,50 p.p.
3 soorten vlees, per 2 personen.

– vis – 

Zeebaarsfilet met antiboise 20,50
In de pan gebakken.
Slibtongetjes 
19,50
3 slibtongetjes gebakken in roomboter.
Zalmfilet 
18,50
Met dillesaus, oven gegaard.

Alle menu’s worden geserveerd met friet, salade en mayonaise.

– vegetarisch – 

Groente lasagne 16,50
Geserveerd met salade en oude kaas.
Herfst Risotto
17,50
Gevuld met cashewnoot, paprika, ui, verse
spinazie en champignons.
Duo Taco’s
16,50
Gevuld met avocado, linzen, rode ui, tomaat,
aubergine, rode paprika, gegratineerd met
oude kaas.

– Salades – klein/groot

Geitenkaas 9,50/12,50
Carpaccio 10,50/12,50
Gerookte zalm 10,50/12,50
Hete kip 10,50/12,50

– Hamburgers –

Bourgondische burger (ecofields 14,50
Runderburger,cheddar, ui, spek, champignon, mayonaise, ketchup, sla, tomaat, komkommer en augurk.
Spicy burger (ecofields) 15,50
Runderburger, cheddar,chorizo, ui, champignon, spek, pittige mayonaise, sla, tomaat, komkommer en augurk.

– Kindermenu –

Kipnuggets (4 stuks) 5,95
Frikandel 5,95
Kroket 5,95
Zalmmootje (100gr) 8,50
Schnitzeltje (100gr) 7,50
Poffertjes 5,00
Spareribs 8,50

Alle kindermenu’s worden geserveerd met friet, mayonaise en appelmoes.

Desserts

Herfstcoupe 7,50
Kaneelijs, verse stoofpeertjes en slagroom
Crème brûlée 7,50
Klassiek bereid.
Bosvruchten parfait 7,00
Huisgemaakte parfait met slagroom en bosvruchtensaus.
Dame Blanche 6,50
3 bollen vanille ijs, chocosaus en slagroom.
Ijs met advocaat 6,75
3 bollen vanille ijs met slagroom en advocaat.
Boerenjongens 7,00
3 bollen boerenjongensijs met slagroom
Bourgondisch kaasplankje 
10,50
4 verschillende kaassoorten, met vijgenbrood, verse vijg,
en een shotje fine tawny port.
Kinderijsje verrassingsbeker 2,75
Beker met verrassing erin, 1 bol vanille ijs, slagroom en spikkels. 

 De keuken is geopend tot 21.00 uur

Onze vleesgerechten van Ecofields zijn van
Hollands- biologisch kalfsvlees wat uit
Wekerom komt. De andere vleesgerechten zijn
van slagerij Tomassen uit Putten en zijn ook
van Hollandse bodem.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren